Header Ads

 Борис Болотов

Народу злякалися?: У мережі почали ажіотаж про "проплачені мітинги"


У соціальних мережах почали ажіотаж щодо "проплачених мітингів в Україні". Про
це написав на своїй сторінці в Facebook український журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.
Він заявив, що людей для участі в проплачених мітингах набирають в соціальних мережах, і опублікував скріншоти, які підтверджують це. "У лічені хвилини можна встановити, що обурюватися високими цінами на комуналку і вимагати відставки Гонтарєвої люди в Києві ходять не за покликом серця, а за скромну плату в 130 грн", - написав журналіст.
Але цікаво, скільки ж треба отримувати від держави зарплати чи соцдопомоги, щоб стояти за 130 грн п'ять годин поспіль? І чи не справедливо обурюватись тарифами у такому разі? От як коментують ситуацію українські бійці війни на Донбасі, що знаходяться наразі у столиці: "Держава не дала нам нормально воювати. Не дозволила перемагати. А тепер ще й воїнів, які дійсно хотіли воювати, просто "кидає".
В той же час Павло Тука пише: "Друзья атошники, если вам предлагают по штуке гривен в день за выход на митинги, требуйте всю сумму сразу, снимайте дающего на камеру, разворачивайтесь и уходите". На що воїни пишуть: "Боляче дивитись! Спочатку вони за армію, а тепер - ми не маємо право навіть на незадоволення? Коли влада не те що не виконала обіцянок, а й замовчує більшість смертей наших побратимів? І це може буде проплачено?? Хай подивляться нам у вічі...", - пише боєць Олександр.