Header Ads

 Борис Болотов

Чужий серед своїх: Павло Воля назвав жителів Єкатеринбургу "гопниками" (відео)


Павло Воля порівняв жителів Єкатеринбурга з "гопниками". Відеозапис виступу гумориста, який був опублікований на його каналі в YouTube, відразу ж викликав шквал критики, повідомляють Патріоти України.
Під час свого концерту Воля вирішив привести приклад того, як би проходив аналогічний виступ в Єкатеринбурзі, якби туди приїхав американський артист.
"Варто відзначити Америку, знаєте, в якому сенсі? Просто уявіть собі. Ми знаходимося з вами в Нью-Йорку. Ми сидимо в залі. Нас більше тисячі чоловік. Я виступаю російською. Ви всі в залі росіяни. Це серце Америки. Цей вечір можливий. Він можливий. Так! Реально.
Я не уявляю собі де-небудь в Єкатеринбурзі концерт американського стенд-ап-коміка. Просто уявіть в Єкатеринбурзі зібрався повний зал американців. В Єкатеринбурзі! І він там англійською для них щось фігачить, виступає.
Американці все іржуть, сміються. І не бояться виходити з цього залу. Назад на вулицю йти. Тому що я вже уявляю, хто б там за дверима залу перебував. Які так: "...скоро закінчиться. Ща підуть. Іди сюди!". Відразу б були такі пацанчики", – пожартував Воля.
Уральці відразу ж запропонували бойкотувати концерти коміка в своїх краях.