Header Ads

 Борис Болотов

Син нардепа Ігоря Молотка під час скоєння ДТП був п’яний, – медики


Син народного депутата Ігоря Молотка Денис, який став учасником ДТП в Києві, на момент інциденту перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Цю інформацію підтвердили медики, повідомив керівник київського управління Нацполіції Андрій Крищенко в ефірі телеканалу «112 Україна».
Пише zaxid.net

«У процесі допиту встановлено, що саме він (Денис Молоток — ред.) був за кермом транспортного засобу. Є довідка лікаря, який після огляду дав інформацію, що у нього були всі ознаки алкогольного сп’яніння. Слідство дотримується саме такої версії», – уточнив він.

Крищенко також додав, що зараз планується проведення експертиз для з’ясування тяжкості ушкоджень потерпілих у ДТП.

«Буде прийматися рішення щодо водія. Обставини, які були встановлені на той час, і ступінь тілесних ушкоджень, що були заподіяні, згідно з чинним КПК не дали слідчому можливість прийняти рішення за ст. 208 про затримання», – резюмував правоохоронець.

Як повідомляв ZAXID.NET, в ніч на неділю, 6 листопада, син народного депутата України Ігоря Молотка Денис на позашляховику Mercedes-Benz GL намагався втекти від патрульної поліції, в результаті чого врізався в патрульну машину і легковик, четверо осіб постраждали.

Нардеп Ігор Молоток заявив, що всі витрати на лікування постраждалих бере на себе і не перешкоджатиме об’єктивному розслідуванню обставин ДТП.