Header Ads

 Борис Болотов

Мешканців Львівщини попереджають про значне погіршення погодних умов


Найближчими днями на Львівщині синоптики прогнозують значне погіршення погодних умов, зокрема, снігопади, налипання мокрого снігу, ожеледиця, пориви вітру і хуртовини.
Пише zaxid.net
У зв’язку з цим сьогодні, 1 грудня, відбулось засідання міського штабу керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій осінньо-зимового періоду за участю усіх комунальних служб міста, ЛКП та голів райадміністрацій, повідомляє прес-служба мерії Львова.
У випадку виникнення будь-яких негараздів та непередбачуваних ситуацій містян закликають звертатись на гарячу лінію міста за коротким телефонним номером 1580.
Водіїв транспортних засобів просять при можливості утримуватися від поїздок, в ожеледицю обирати помірну швидкість, дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари.
Водіям не варто залишати автомобілі на проїжджій частині та у недозволених місцях, особливо вночі, коли снігоприбиральна техніка очищає дороги.
Для великогабаритного транспорту патрульна поліція обмежить проїзд через місто.
Пішоходів просять не вибігати на дорогу і переходити лише у спеціально відведених для цього місцях.
Завтра, 2 грудня, у Львові очікується налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Пориви північно-західного вітру, 17-22 м/с, хуртовини. Вночі та вранці сильні опади (мокрий сніг з дощем). Температура повітря ― від 1° морозу до 1° тепла.
3 грудня очікується часом мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Місцями пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.
4 грудня ― невеликий мокрий сніг, ожеледиця. Вітер 9-14 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу; місцями 12-15° морозу, вдень 1-6° морозу.