Header Ads

 Борис Болотов

"Прес-конференція Трампа перетворилася на спробу відмитися від нібито існуючого компромату РФ", - Мирослава Гонгадзе


Прес-конференція новообраного президента США Дональда Трампа перетворилася на спробу відмитися від нібито існуючого компромату на нього в РФ. Про це в ефірі телеканалу "
112 Україна" розповіла шеф-редактор української служби "Голосу Америки" Мирослава Гонгадзе, передають Патріоти України.
За її словами, прес-конференція планувалася для того, щоб Трамп розповів про свої плани щодо внутрішньої та зовнішньої політики. Але за інформацією, що з'явилася про нібито наявність у РФ компромату на новообраного президента США, більшість питань ЗМІ були саме про це.
"Прес-конференція перетворилася в якійсь мірі на спробу Трампа відмитися від цих звинувачень. Він нападав на медіа, сказав, що вся ця інформація фейкова. Тому багато питань були саме про це", - розповіла Гонгадзе.
Щодо України розмову не вели, але він визнав, коли його запитали, чи вважає він, що Росія втручалася у вибори, він сказав, що це, напевно, була Росія, у той же час сказав, що це можуть бути й інші країни. Що стосується бізнесу Трампа, то він за допомогою юриста розповів, як збирається позбутися від цього конфлікту інтересів. У той же час він каже, що міг би керувати бізнесом і державою, тільки він міг би з цим впоратися, але не буде цього робити, це будуть робити його сини.
"Також цікаво, що його дочка Іванка також буде одним з його найважливіших радників, і вона також позбавляється від свого бізнесу і переїжджає в Вашингтон. Подейкують, що вона буде працювати в Білому Домі. Я думаю, ми побачимо багато цікавого від Трампа", - додала Гонгадзе.
Нагадаємо, що напередодні CNN повідомило, що в двосторінковому додатку до доповіді розвідки США про "втручання" Росії в процес виборів президента спецслужба також представила засекречені документи, згідно з якими у російських спецслужб є компромат на Трампа. Він включає як особисті дані, так і фінансову документацію. Крім того, видання Buzzfeed опублікувало 35-сторінкову доповідь із нібито зібраним російськими спецслужбами компроматом на обраного президента США. Трам назвав доповідь фейком, а його публікацію — "політичним полюванням на відьом".