Header Ads

 Борис Болотов

Террористи на бронемашині підівались на власному мінному полі, а потім їх свої ж і добивали

Противник продовжує нести втрати особового складу і техніки внаслідок відсутності взаємодії між підрозділами та намагається використати ці факти для дискредитації сил АТО.
Пише newkozak.co.ua
Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.
За даними розвідки, 28 квітня під час проведення ротації на передових позиціях 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) "2 АК" (Луганськ) ЗС Росії бойова машина піхоти та вантажний автомобіль противника виїхали на власне мінне поле.
"Броньована машина підірвалась на протитанковій міні, а автомобіль було вражено протитанковою керованою ракетою з позиції цієї ж бригади.
Троє террористів загинули, ще семеро поранені", - поінформували розвідники.
За їх словами, бойовики намагаються використати цей факт для дискредитації сил АТО, поширюючи інформацію про порушення режиму припинення вогню ЗС України та діяльність українських розвідувальних груп.
"Російське окупаційне командування намагається викривити інформацію про втрати особового складу. З'єднанням та частинам "2 АК" розіслано циркулярне повідомлення, що загибель військовослужбовців бригади сталась внаслідок диверсійних дій сил АТО", - повідомляє розвідка.