Header Ads

 Борис Болотов

"Її дупа цікавить ФБР": Хто насправді переслідує Гонтарєву

Антикорупційні органи України взялися за главу Національного банку Валерію Гонтареву через те, що її персоною зацікавилося Федеральне бюро розслідувань. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Олександр Дубінський, повідомляють Патріоти України.
"Ж*пу Гонтаревої, як і Насірова, жадають отримати аж ніяк не НАБУ і САП, керівники якого бігають на килим до президента. Її дупа цікавить американські спецслужби. Зокрема, Федеральне бюро розслідувань. Мета у випадку з Гонтаревою і Ко - покарання за розкрадання грошей фінансової допомоги від США і МВФ", - пише журналіст.
За його словами, склад злочину в діях Гонтаревої - видані НБУ багатомільярдні кредити рефінансування "дружнім" банкам, які за гроші НБУ скупили долари (отримані США) і вивели в офшори.
"Зокрема, розслідуються операції ряду банків, як банкрутів, так і нині живих, з австрійськими банками Meinl і Winter (Дельта, Фінанси та Кредит, Київська Русь, Діамант, Південкомбанк, Міський Комерційний Банк, Автокразбанк, Терра Банк, Таврика). Імовірність досягнення успіху - дуже висока, так як НАБУ, за моїми даними, вже вилучила всі документи з НБУ, і зараз готується до винесення підозр", - підкреслив Дубинський.
Також він зазначив, що крім Гонтаревої під підозри ФБР потрапили ще два члени правління НБУ - Катерина Рожкова та Олег Чурій.