Header Ads

Вадим Троян прокоментував свою присутність на скандальному відео штурму Харківської ОДА

Для себе,для роду,для народу.
Живу завжди, такою українською приказкою. Сьогодні телефонують та пишуть друзі, що там відео якась падлюка розганяє, наче з Оплотом.
Пише viche.net.ua
- Привіт друже! Тут щось сепари та журналіст Алексей Кондаков розгоняють :
https://www.obozrevatel.com/…/08247-skandal-zastupnika-avak…. Глянув , поржав))
Багато чого пам'ятаю. В нашій державі революція. Лютий місяць 2014 рік ,ВРУ приймає історичне рішення та звільняє політичних в'язнів режиму Януковича. В цьому списку мої побратими :Білецький Андрій, Михайленко Ігорь, Мосійчук Ігорь, Княжицький Віталій, Бевз Сергій , Павличенки та інші. А через декілька днів ми вже з ними штурмуємо в Харкові базу Оплота.
1 березня 2014 року Білецький, Михайленко, Кравченко та я приїхали до Харківського ОДА зустрітися з штабом оборони. Через годину був вже штурм. Нас було не так багато але ми вели спротив до останнього. Як розвивались там події кожен кого ви бачили на цьому відео може розповісти. Тільки вони знають якою хімією нас хотіли вижити і скільки було ворогу навколо.
Наших рідних ми вивезли до Києва. Андрія батьки та дружина с сином,в мене жили в однокімнатній. Ми тоді з дружиной її знімали на Автозаводській. Далі зібрали знайомих в Київі і через неділю повернулися. Вже через декілька днів був бій на вулиці Римарській.
Далі був Маріуполь, Новоазовськ, Мар'інка, Ілловайськ та ще раз Маріуполь. Охорона виборів на Донбасі.
Після таких подій весь час думаєш чи все зробив. Приймаєш рішення та знаходиш. Продовжую в рядах МВС боротися зі злочінністю: банди, вбивства, злодії в законі та інше. В МВС пройшов багато: від переходу до поліції , аттестаціі та звільнення ментів,від нових поліцейських ( біля 40 тисяч нових облич в формі) до нових підходів в сервісі.
Це попросили мене написати мої друзі, про яких згадував в тексті.
Але хочу по-перше звернутися до журналістів, що завжди відкритий і не приховую інформацію про своє життя.
Алексею Кондакову,як найшвидше прошу вибачитись переді мною та моїми побратимами.
PS: А як ні , то вуха точно надеру))