Header Ads

 Борис Болотов

Не дати Москві потопити сусіда в крові: "Світ ризикує втратити Україну", - заступник голови Парламентської асамблеї НАТО

Ризик ескалації конфлікту на Донбасі дуже високий. Про це під час засідання міжпарламентської ради Україна-НАТО у Києві заявила заступник голови Парламентської асамблеї НАТО Раса Юнкевічене, пишуть Патріоти України з посиланням на УНІАН.
"Західний світ ризикує втратити Україну, якщо залишить її наодинці з Росією. Ситуація з безпекою в Україні залишається напруженою. Ризик подальшої ескалації високий", - наголосила вона.
"Україна - єдиний партнер, який робив і робить свій внесок в усі операції і сили реагування НАТО. У двох комітетах парламенту Литви ухвалили план щодо вашої країни. В його основу лягла ідея, що вільна Україна є ключем до безпеки Європи", - підкреслила Юнкевічене.
"Ми закликаємо західне співтовариство допомагати Україні політично, фінансово, економічно. Минулого тижня цей план також підтримала асамблея депутатів України, Польщі і Литви", – зазначила заступник голови Парламентської асамблеї НАТО.