Header Ads

 Борис Болотов

Екс-дружину Володимира ПУТІНА ЗАСТУКАЛИ З МОЛОДИМ КОХАНЦЕМ (ФОТО)

Людмила Путіна прилетіла зі супутником в Лондон.
У Мережу потрапили фотографії екс-дружини президента Росії Володимира Путіна Людмили, яка в компанії бізнесмена прилетіла в Лондон. Російське видання “Старх” опублікувало знімки колишньої дружини Володимира Путіна в компанії бізнесмена Артура Очеретного, які були помічені в лондонському аеропорту. пише 33seconds.com.ua
Пасажири, які опинилися поруч, впізнали 59-річну Людмилу Путіну і змогли зробити кілька кадрів.
Про те, що президент Росії і перша леді більше не разом, стало відомо в 2013 році. Тоді подружжя Путіних зізналася журналістам, що пережили “цивілізоване розлучення”. На початку минулого року ЗМІ опублікували статтю, в якій повідомлялося, що Людмила Путіна змінила прізвище і стала Людмилою Очеретною. Однак доказів шлюбу між жінкою і бізнесменом не знайшлося.
Людмила Путіна і Артур Очеретний прилетіли в Лондон рейсом “Аерофлоту” “Москва – Лондон”, залишитися непоміченими їм не вдалося. “Я побачив, що народ на кого-то обертається, звичайно, стало цікаво. Спочатку із зони контролю вийшов стильно одягнений чоловік, з декількома валізами. Він паралельно розмовляв по телефону. Поруч з ним йшла доглянута, строго одягнена жінка теж з величезною гойдалкою. Я впізнав в ній колишню дружину нашого президента і почув, як люди неподалік обговорюють її “, – цитує ЗМІ слова чоловіка, який знаходився в аеропорту.
На наступний день після прильоту до Лондона бізнесмен відсвяткував 39-річчя, передбачається, що пара прибула в столицю Великобританії відсвяткувати цю подію.