Header Ads

 Борис Болотов

Процес повалення Путіна вже запущений: астролог Влад Росс назвав терміни державного перевороту в Росії

Після 2020 року ні Володимир Путін, ні Олександр Лукашенко, ні Нурсултан Назарбаєв уже не будуть главами держав.
Такий прогноз "Обозревателю" озвучив астролог Влад Росс.
Пише newkozak.co.ua
Він нагадав про те, що 21 березня почався рік Верблюда, який повторюється з циклом у 32 роки. Такі періоди характерні переміщеннями у владі і "відлигою" в Росії і в інших пострадянських державах. Останні протести в Росії і Білорусі, що відбулися 26 березня, він пов'язує саме з настанням такого періоду.
"Вектор Росії спрямований у бік потепління. Те, що відбувається в цих країнах, говорить про те, що відлига почалася. Відбуватиметься поступовий рух до повалення путінського режиму", - сказав астролог.
Він попередив, що зміни не будуть миттєвими - "при Горбачові теж не все відразу відбувалося". Але "старт призначений, вектор уже поставлено". "Після 2020-21 року ми будемо бачити абсолютно новий режим у Росії. І, звичайно, після 2020 року не залишиться ні Лукашенка, ні Назарбаєва, ні Путіна. Ніхто з них не залишиться при владі", - пообіцяв Росс.
"Це найскладніший рік для Путіна. Навіть при тому, що у нього всюди шпигуни, що він може мати хорошу охорону. Але саме в 2017 році він може бути повалений. Цей період почався з березня", - підкреслив астролог.