Header Ads

 Борис Болотов

"Золота молодь" видала батьків: Як і де відпочивають діти українських суддів і чиновників (фото)

Діти українських високопосадовців та суддів почали "засвічувати" в соцмережах свій далеко недешевий спосіб життя стиль цього життя цілком достатній для характеристики "золота молодь". Про це йдеться у розслідуванні програми "Наші Гроші", передають Патріоти України.
Так, наприклад Віктор Голубєв - 26-річний помічник судді Вищого адміністративного суду Галини Голубєвої, яка приходиться йому не тільки керівником, а й його матір’ю. Свою посаду у суді Віктор отримав у 23 роки, відразу після інституту.

У 22 Голубєв "надбав" автомобіль Hyundai Santa Fe 2013 року випуску ціною у 30 тисяч доларів. В декларації за 2014 рік вказана квартира на 200 квадратних метрів, яку мати отримала від суду.

Також син та помічник судді нещодавно похвастався подорожжю Італією, де відпочив на курорті Річчоне та Равенна і фотографувався в Римському колізеї.

Крім того, у березні цього року Голубєв відпочивав у Домінікані, в п'ятизірковому Hotel Barceló Bávaro Palace Deluxe. Готель розташований в одному з десяти найкращих пляжів світу Баваро. Відпочинок у готелі класу 5+ з власним полем для гольфу та всесвітньо відомим спа-центром коштує майже 4 тисячі доларів.

У той же час, син судді Деснянського районного суду Андрій Грегуль теж полюбляє ділитись фотографіями в соцмережах. За декілька місяців до повноліття він викладає в instagram фото з Lexus LX470.

У коментарях друзі Андрія вітають його з автівкою. Втім його батько – суддя Деснянського районного суду міста Києва Олег Грегуль запевняє, що Lexus нібито належить "хлопцю двоюрідної сестри Андрія", а в того на момент фото навіть не було водійського посвідчення. Крім автівки Андрій Грегуль викладав фотографії з подорожей.

За останні два роки родина судді відвідала Арабські Емірати, Ізраїль та Туреччину. Згідно з декларацією Олега Грегуля, родина живе лише на його заробітну платню.
Де відпочиває родина директора Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям Олександра Щербаченко, журналістам допоміг дізнатись його син, Тимур Щербаченко. Журналісти раніше вже звертали увагу на діяльність самого Олександра Щербаченка, а саме на подарунки у вигляді нерухомості членам його сім’ї та зв’язки його близьких до фірм пов’язаних з ДСНС.
В автопарку Щербаченків Audi Q7 2008 року випуску та Range Rover у безоплатному користуванні. Це авто не з'являлось у паперових деклараціях чиновника, але вже давно присутнє на фотографіях доньки Олександри.

Нещодавно син Олександра Тимур, почав вести свій відеоблог - виклав в мережу Youtube відео з відпочинку в екзотичній Північній Америці, а саме Коста-Риці. Проте згодом канал з усіма відео видалили.

Відпочивала родина в готелі Flamingo Beach Resort на самому узбережжі Тихого Океану. Там вони зустрічали новий 2017 рік. Такий відпочинок міг коштувати родині Щербаченків майже 4500 тисячі доларів.

За інформацією журналістів, з 2008 року родина Щербаченків відпочила в Арабських Еміратах, Тайланді, Німеччині та Єгипті.
"Соцмережі дітей держслужбовців - ще один доказ хороших менеджерських здібностей посадовців. Невеликі зарплати вони можуть конвертувати в заможний стиль життя та відпочинок у найкращих курортах по всьому світу", - резюмується в розслідуванні.