Header Ads

 Борис Болотов

Організатори Євробачення-2017 замінили Леді Гагу Русланою

Запрошеною зіркою цьогорічного Євробачення мала стати співачка Леді Гага, вона давала згоду на приїзд у Київ, проте організатори вибрали Руслану. Про це розповів продюсер Джамали Ігор Тарнопольський, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Тарнопольський повідомив, що йому про згоду Леді Гаги на виступ у Києві розповів шоу-продюсер Євробачення-2017 Стюарт Барлоу, якого відсторонили від роботи над конкурсом.
"Леді Гага давала згоду виступити на Євробаченні-2017. Щоб забезпечити її приїзд і райдер, потрібно було від 100 до 200 тисяч доларів. Така ймовірність обговорювалася і до, і після приходу Грицака (виконавчого продюсера цьогорічного конкурсу, – ред.). Я знаю про це від Стюарта Барлоу. Леді Гага повинна була виступати в Києві безкоштовно (як Тімберлейк у минулому році у Стокгольмі), треба було просто забезпечити райдер", – сказав Тарнопольський.
"Чому безкоштовно? Тому що виступ на Євробаченні – це відмінне промо, вихід на величезну аудиторію. Це була можливість показати в Україні її ексклюзивний номер. Але на Леді Гагу не знайшлося 200 тисяч в бюджеті з 30 мільйонів. А роль запрошеної зірки віддали Руслані",– додав Тарнопольський.
Барлоу придумав номер з ONUKA після відвідування її концерту з НАОНІ, він став ініціатором номера Джамали "Заманили". Потім його замінили Крістером Бйоркманом.
У 2016-му році запрошеною зіркою Євробачення був Джастін Тімберлейк, який для фіналу підготував прем'єру пісні "Can’t Stop The Feeling".