Header Ads

 Борис Болотов

Зовсім здуріли? Один з найвідоміших провайдерів України різко збільшує ціну за інтернет! Не впадіть від цих цифр!

Провайдер телекомунікаційних послуг компанія Воля має намір підвищити тарифи в середньому на 12,6% з 1 червня. Про це повідомили в компанії, передають 24news.org.ua
«Щоб і надалі підтримувати високий рівень сервісу, ми змушені з 1 червня 2017 року скорегувати поточну абонентську плату за ваш тариф і додаткові послуги. На початку літа тарифи зростуть в середньому на 12,6%», – йдеться в повідомленні.
У компанії відзначили, що на собівартість послуг і на підсумкове підвищення їх вартості впливають зростання тарифів на енергопостачання, законодавчі зміни, підвищення вартості телевізійного контенту та інші економічні фактори.
Нагадаємо, що Воля веде підготовку до блокування російських сайтів, що потрапили під санкції.
Раніше повідомлялося, що інтернет-асоціація України прогнозує зростання тарифів операторів внаслідок впровадження механізму блокування доступу до російських сайтів, що потрапили під санкції.
Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).
У списку санкцій 1228 фізичних осіб і 468 юридичних осіб.
Санкції передбачають блокування доступу до сервісів Яндекс, 1С, Софтлайн Груп, Корпорації Парус і ще ряду інших російських IT-компаній.