Header Ads

 Борис Болотов

«Вийдіть з Донбасу і верніть Крим!» — Трамп несподівано зробив жорстку заяву до Росії

Президент Америки Дональд Трамп ошелешив Росію несподівано жорсткою заявою про Крим і Донбас.

Напередодні саміту НАТО, який відбудеться в Італії, очільник США Дональд Трамп заявив, що російська влада повинна відповісти за свої дії в Криму та на Донбасі, повідомляє «Агрімпаса» посилаючись на «УСН-1492.news«.

Американський президент закликав Росію виконати Мінські угоди. Про це заявив Дональд Трамп під час зустрічі з керівництвом Італії — президентом країни Серджо Маттарелла і прем’єром Паоло Джентілоні.


За його словами, керівництво РФ зобов’язане відповісти за дії в Криму й на сході України, при цьому Москва має виконати всі взяті на себе зобов’язання в рамках Мінських домовленостей.

До слова, низка провідних країн вимагає у Росії повернути анексований півострів Крим Україні, тому що вважають його захоплення незаконним. Дональд Трамп теж змінив свої проросійські погляди. Наразі його заяви – це консолідована думки про недоторканність кордонів і територіальної цілісності України. Такий поворот подій став великою несподіванкою для президента Росії Володимира Путіна, який розраховує на союз з Вашингтоном.

Як повідомлялось раніше, Дональд Трамп назвав винних у анексії Криму. Зокрема, він заявив, що Росії вдалося захопити Крим завдяки тиску на екс-президента США Барака Обаму.