Header Ads

 Борис Болотов

СРОЧНО! Есть новость, похлеще блокировки соцсетей! Со вчерашнего дня вступило в силу…

З 24 травня 2017 року, вступає в силу постанова Кабінету Міністрів України від 10 березня 2017 № 141 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 січня 2012 року № 137 та від 31 травня 2012 року № 512» про введення обов'язкової фотофіксації проведення обов'язкового технічного контролю транспортних засобів. Повідомляє http://de-facto.cc передає  goruzont.blogspot.com
З сьогоднішнього дня в Україні вводиться фотофіксація техогляду - техосмотрТакже збільшується обсяг інформації про результати проведення обов'язкового технічного контролю транспортного засобу, яку суб'єкти здійснення обов'язкового технічного контролю транспортних засобів передають до Єдиного державного реєстру МВС. Так необхідно буде передати:

- показник одометра;
- вантажопідйомність (для транспортних засобів категорії N, O), тонн;
- експлуатується автомобіль в якості таксі (так / ні);
- використовується транспортний засіб (категорії N, O) для перевезення небезпечних вантажів (так / ні);
- дані з гальмівного стенда про перевірку характеристик гальмівних систем транспортного засобу.

З сьогоднішнього дня в Україні вводиться фотофіксація техогляду - техосмотрТакже необхідно надавати три фотографії:
- при зовнішньому огляді транспортного засобу;
- при перевірці фар;
- під час перевірки гальмівної системи методом стендових випробувань з фіксацією загального вигляду транспортного засобу і номерного знака.

При цьому на фотографіях обов'язково необхідно вказувати дату фотофіксації, яка повинна відповідати часу і датою видачі протоколу перевірки технічного стану. Для належної передачі результатів фотофіксації процесу перевірки технічного стану розмір кожної з фотографій не повинен перевищувати 300 кб, дозвіл повинен дорівнювати 640х480 dpi, розширення jpeg.