Header Ads

 Борис Болотов

Кум Путіна Медведчук таємно спілкувався зі штабом Трампа під час виборів, - Reuters

Майкл Флінн і інші радники під час виборчої кампанії Дональда Трампа зробили принаймні 18 телефонних дзвінків і написали електронні листи російським офіційним особам протягом останніх семи місяців президентських перегонів 2016 року в США. Також зі штабом американського лідера Дональда Трампа під час передвиборної кампанії спілкувався і лідер руху «Український вибір», кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела, передають Патріоти України.
Співрозмовники агентства не уточнили, з ким саме розмовляв Медведчук. Бесіда йшла про відносини Росії і США, пояснили вони. Сам лідер «Українського вибору» відкинув інформацію джерел.
«Я не знайомий з будь-ким з близького оточення Трампа, тому і подібних бесід бути не могло», - відповів Медведчук.
За даними Reuters, ФБР і члени Конгресу, які розслідують зв'язки Росії з штабом Трампа, виявили 18 раніше невідомих розмов. Шість бесід вів посол Росії в США Сергій Кисляк, частину - Медведчук. Імена інших учасників переговорів засекречені, але можуть бути розкриті пізніше, уточнює агентство.
За словами джерел, в самих переговорах не було ніяких порушень, але розкриття цієї інформації «може посилити тиск на Трампа і його помічників».