Header Ads

 Борис Болотов

Агент “Зима”. Він же агент “Гравер”. Він же громадянин РФ та Молдови. І… діючий агент ФСБ . Приїхав до Одеси вербувати офіцерів СБУ, – журналіст

Andriy Tsaplienko
Агент “Зима”. Він же агент “Гравер”. Він же громадянин Росії та громадянин Молдови Ігор Ткаченко. Колишній начальник зв`язку батальйону “Днестр” так званої ПМР, колишній військовослужбовець підрозділів ГРУ ГШ РФ. І… діючий агент ФСБ .

Приїхав до Одеси вербувати офіцерів СБУ. Сообщает ukr-biz.com.ua

Після затримання ми зустрілись з ним, і він відверто розказав, що здобуті дані передавав через в.о. Генконсула РФ вОдесі Євгена Шульцева. До речі, сам агент-невдаха на моє запитання про ставлення до нього з боку української спецслужби каже: “Я могу сказать “Слава Украине, СБУ слава!”

Кормят хорошо, читать, писать, смотреть телевизор не запрещают. Ведут себя корректно. А ведь я, когда попал к ник, думал, что это как гестапо. Что меня на ближайшей “гилляке” повесят. Вот вам смешно, а у нас именно так об Украине рассказывают”.

На світлині, судячи з виразу обличчя “Гравера”, зафіксований той самий момент внутрішніх побоювань Ігора Вадимовича щодо гілляки. Та в інтерв’ю нашому каналові він вже посміхався. Навіть жартував. А от російським дипломатам в Одесі, здається, буде не до жартів.