Header Ads

 Борис Болотов

Головне за ніч: бізнес Курченка в ЄС і скандальний вчинок дружини Трампа

Німеччина прийняла «медіаолігарха» Курченка
Олігарх Сергій Курченко через третю особу придбав мережу газових заправок в Німеччині. Як пише автор Deutsche Welle Євген Тейзе, покупку здійснила компанія Geolog Oil & Gas Trading, якою володіє бізнесмен Костянтин Пивоваров, близький до Курченка.
Ку-клукс-клан живий: в скількох штатах діють расисти
Як говориться в доповіді Центру по екстремізму Антидифамаційної ліги (ADL), яка бореться з будь-якими проявами антисемітизму, в 33 штатах Америки все ще діють 42 групи, афілійовані з ксенофобською і терористичною організацією ку-клукс-клан.
Дружина Трампа розлютила чеського президента
Вчинок першої дружини американського лідера розлютив президента Чеської Республіки Мілоша Земана. Чеський лідер ще в середу зустрічався з Іваною Трамп, чешкою ​​за походженням, у своїй резиденції в Празькому Граді. А потім вона сказала, що відмовляється зайняти пост посла США в Чеській Республіці, що дуже обурило Земана.
Затриманий в Криму бойовик «ДНР» вбив українського активіста
Колишній командир сепаратистського батальйону «Керч» Вадим Погодін, який був затриманий в Криму, підозрюється у вбивстві підлітка. Стало відомо, що жертвою виявився 16-річний хлопець з Краматорська Степан Чубенко.
Летальна зброя для України: є прогрес
Надання Сполученими Штатами летальної зброї Україні допоможуть дві угоди, які були підписані Вашингтоном і Києвом. Про це заявив посол України в Сполучених Штатах Валерій Чалий. За його словами, сторони підписали дві угоди в оборонній сфері, що стосуються закупівель і розробок.