Header Ads

 Борис Болотов

Експерт назвав терміни, коли Порошенко має взяти Донбас

Голова України Петро Порошенко повинен повернути Донбасу упродовж свого президентського терміну – лише тоді можна буде говорити про членство в НАТО та повернення Криму.
Таку заяву зробив військовий експерт Олексій Арестович, передає24tv.ua.
Ясно, що Путін буде триматися за Крим до кінця, але якщо ми заберемо Донбас, то це буде величезна моральна перемога та сходинка, з якої можна починати кампанію щодо Криму. На місці Порошенка я б взяв Донбас упродовж цього президентського терміну. Потім заявив би, що завдання наступного президентського терміну – це отримання ПДЧ щодо НАТО (план дій щодо членства в НАТО – "24") і створення умов щодо повернення Криму. Повернути його навряд чи вийде, а може і... хто його знає?"
– наголошує фахівець.

"Ми розуміємо, що росіянин буде морально виснаженим і зломленим, якщо ми повернемо Донбас, встановимо там свої прапори та поставимо свою ногу на горло "зеленим чоловічкам" на Донбасі, а потім дійде і до "зелених чоловічків" в Криму", – резюмував Арестович.Водночас він підкреслює, що деокупація Донбасу сприятиме і більш швидкому поверненню до складу України Кримського півострова.