Header Ads

 Борис Болотов

Випускний в Україні 2017: найсмішніші сукні минулих років



Випускний в Україні – для школярів, напевно, найважливіше і хвилюючий свято в усьому житті. Усьому цьому торжеству завжди передує величезна і складна підготовка. Іноді вона триває щонайменше півроку. За весь цей час потрібно встигнути вивчити вальс, вибрати місце святкування, морально підготуватися, адже це досить складно. Особливу увагу завжди зверталося вибір вбрання для випускного. Якщо у хлопців це все досить просто: якісний костюм, який другий раз можна надіти вже на весілля. То у дівчат все це набагато складніше. Особливо якщо у них бувають проблеми з вибором повсякденного одягу, то що говорити про найважливіший вечір в житті.

Випускний в Україні 2017: як не потрібно вибирати плаття
Випускний в Україні – це завжди дуже хвилююче. Особливо для дівчат, адже потрібно зробити стільки всього важливого, щоб бути найкрасивішою і чарівною: зачіска, красиві нігті, макіяж і, звичайно, вибір найкращої сукні. Іноді бажання виділятися і бути не такими як всі призводить лише до сміху з боку оточуючих. Ми вирішили підготуватися топ самих дивних і смішних школярок, які святкували випускний в Україні.

Випускний в Україні 2017: топ найсмішніших

Тут ми хочемо вам показати наскільки безглуздо і недоречно можна підібрати сукню і макіяж на випускний вечір. І це прекрасний приклад того, що бажання виділятися, яке дуже часто буває у дівчат цього віку, іноді призводить до дуже плачевних наслідків.


Як бачите, на випускному можна буде зустріти і справжніх фей, і дівчат, які нібито втекли з бразильських фестивалів, і снігуроньок, і навіть дівчат просто в стрічках. Подібні “сукні” навряд чи можна назвати хорошим вибором для випускного вечора 2017. Але, тим не менш, можна з повною впевненістю сказати, що таких же веселих випадків на випускному в Україні 2017 буде не менше. Головне не втрачати голову від бажання бути оригінальною і не надто хвилюватися, тоді ваш випускний вечір пройде чудово.
Автор матеріалу: Антон Антонов