Header Ads

 Борис Болотов

Херсонського “водія-хама” все ж таки покарали. Деталі шокують

У Херсоні водій автобуса обзивав пасажирів з пільговими квитками з посвідченнями учасників бойових дій, передає goruzont.blogspot.com


Зокрема, водій автобуса транспортного підприємства “Іксора” називав пільговиків “шаровиками”, – написав на своїй сторінці у Facebook Сергій Погуляй.

“Водій бусіка на Херсон транспортного підприємства “Іксора” обзиває пасажирів з квитками по УБД шаровіками, каже, що місць уже немає, бо він місця попродавав поза касою. Тиче дулі й нецензурно виражається і каже, що знімати його уголовне дєло. Квитки бралися з місцями на автовокзалі, за день до відправлення. Натомість мусимо їхати стоячі. Нелегальні пасажири вступаються за нього, аби не вставати з зайнятих місць.” – написав він.

Слід зазначити, що інцидент обурив громадськість Херсона. Відтак, водія було звільнено, повідомила керівник Центру допомоги учасникам АТО Наталія Возаловська.

“Тільки-но спілкувалася з керівником підприємства “Іксора”. Хочу повідомити, що водій-хам звільнений з роботи. Це вже не перше звільнення після таких ситуацій,” – написала вона.

Возаловська також закликала надавати повну інформацію про такі випадки (номер автобуса, дату, час відправлення, рейс).

“Дуже важко було вирахувати цього водія, збирали всіх і впізнали тільки по сорочці. Краще подавати скарги письмово”, – додала керівник Центру допомоги учасникам АТО