Header Ads

 Борис Болотов

Стали відомі подробиці вбивства пенсіонерів під Києвом (відео)

Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.
На похорон односельчан-кумів, 62-річних Валерія Гупала і Миколи Шкурко, під церквою зібралися десятки людей. Григорій Анатолійович - останній, хто бачив їх живими. Розповідає, Валерій був лісничим, і часто просив допомогти друзів-пенсіонерів попрацювати в лісі. В той день вони вранці теж поїхали в лісосмугу.
«Ми допомагали, просто як друзі», - каже чоловік.
Лісничий з товаришами хотіли розчистити чагарники, але під час роботи почули чергу з мінімум 5 пострілів, які лунала з середини лісу. Григорій з сином залишився на місці, а двоє кумів помчали на пошуки браконьєрів.
«Деякий час по тому постріл був, і настала тиша. Ми по два рази подзвонили, а потім собака прибіг до нас. Він пішов - машину знайшов. Як машину знайшов - і труп знайшов», - розповів очевидець.
Невідомі потрапили чоловікам в груди і обличчя - постраждалі померли до приїзду «швидкої». Через що міг статися конфлікт, ніхто з близьких Миколи і Валерія поняття не має.
«Він не конфліктний. Гасив ці суперечки. Він не пішов би на рожен. Вбивати людей через тваринного - не могло такого бути», - кажуть місцеві жителі.
У поліції версія вбивства через браконьєрство зараз головна. На це вказують речові докази, які знайдені на місці.
«Ми розглядаємо основну версію - постріл браконьєрів. Стріляли з мисливської зброї», - розповів речник поліції Київської області Микола Жукович.
Правоохоронці вже другу добу обходять всі сільські будинки і опитують місцевих, зокрема мисливців, в пошуках хоч якихось зачіпок.
Нагадаємо, тіла загиблих пенсіонерів знайшли 24 липня. Поліція зареєструвала кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).