Header Ads

 Борис Болотов

ВРЕШТІ РОЗКРИТО СЕКРЕТ ШАЛЕНОГО ПОПИТУ НА НЕРУХОМІСТЬ В ДОНБАСІ ЗА ОСТАННІЙ ЧАС! ОСЬ ЧОМУ НАСПРАВДІ МАСОВО РОЗКУПОВУЮТЬ КВАРТИРИ …

На підконтрольній бойовикам території Донбасу спостерігається зростання попиту на нерухомість. Ця тенденція може стати сигналом для кардинальних змін


Про це повідомив блогер Олексій Мінаков в Facebook.  Сообщает goruzont.blogspot.com

Він зазначив, що активізація ринку нерухомості в ОРДЛО не вказує на поліпшення добробуту жителів окуповані районів. Це, на його думку, вказує на велику ймовірність того, що Донбас незабаром очистять від проросійських найманців.

“Тендеція, що останнім часом більш активно почали скуповувати нерухомість, говорить про інше – Донбас скоро повернеться в Україну. Зараз там ціни мінімальні (в Кіровському районі Донецька, наприклад, можна знайти 3-кімнатну квартиру з ремонтом всього лише за $ 15 тис.) , а як тільки звідти вийде Росія, ціни на нерухомість підскочать в рази “, – розповів Мінаков.

Він додав, що на окупований Донбас поступово повертаються біженці, котрі переїхали в Росію з “першою хвилею”. Вони також активно купують будинки. Блогер розповів, що в Донецьку і Луганську вже давно скупили житло, тепер же її купують в “сірій зоні”. Місцеві жителі вважають, що Росія прибере своїх найманців з Донбасу в найближчі рік-два.

Блогер підкреслив, що договори, складені “по законам” Л/ДНР “, не мають юридичної сили. Він порадив жителям окупованих територій дочекатися приходу України.