Header Ads

 Борис Болотов

Хіти Тижня. Мадам Гоблін: Як Живе Перша Леді Окупованого Криму (Відео)

Перша леді Криму Олена Аксьонова, дружина глави окупованого півострова, потрапила в список найбагатших жінок російських чиновників. Тільки в 2016 році Олена Аксьонова заробила майже 33 мільйони російських рублів. Про це повідомляється в розслідуванні «Крим Реалії», передають Патріоти України.

Аксьонова володіє автомобілем BMW за 120 тисяч доларів, будинком в 600 квадратних метрів, двома земельними ділянками, трьома квартирами та шістьма нежитловими приміщеннями.

Шлях від забезпеченої жінки до багатої дружини російського чиновника пані Аксьонова пройшла за три роки. У минулому році вона заробила в 12 разів більше, ніж її чоловік. Згідно з декларацією Сергія Аксьонова, в 2014 році його дружина заробила 3 мільйони рублів, в 2015 – 3,5 мільйона. А ось вже в 2016 році Олена Аксьонова помножила свої статки відразу в 10 разів.

Сам Сергій Аксьонов офіційно не володіє ні машиною, ні будинком. Є рішення виконавчої служби України, згідно з яким в 2013 році арештовано все його майно. Далі відбулася анексія півострова, тому чим закінчилася судова тяганина – невідомо.