Header Ads

 Борис Болотов

Янукович під прикриттям та схованка Азарова: Добкін-старший заговорив начистоту

Депутат дуже неоднозначно пояснює свої дії у ту страшну ніч, коли розстріляли Небесну Сотню.

Після розстрілу Небесної Сотні вночі 21 лютого 2014 лютого колишній президент Віктор Янукович направлявся до Харкова. Як стверджують очевидці, у той момент він зустрічався із кількома політиками, в числі яких був і представник "Опозиційного блоку" Михайло Добкін. Мова йде про Геннадія Кернеса, Андрія Портнова та Валерія Писаренка, - повідомляють "Українські реалії" з посиланням на znaj.ua

Проте сам депутат дуже неоднозначно пояснює свою присутність у кабінеті екс-регіонала в такий суперечливий час.

В ефірі одного із українських телеканалів він спочатку заперечив цей факт:
"Цього очевидця можна одразу в топку, ні в якому кабінеті Кернеса я не сидів".
Згодом Добкін-старший усупереч попереднім аргументам відкрито зізнається: не тільки зустрічався із Януковичем, а навіть був в курсі його місця перебування:
"Я зустрів Януковича за годину після його прильоту, тому що була інформація про замінування аеропорту. Ми годину чекали на злітній смузі, на автобусах дісталися до резиденції обладміністрації. Там була охорона, спецзв'язок – місце повністю сертифіковане під прийом людей рівня президента. Якраз туди з'їхав Азаров, але це малозначущий епізод".
Як стверджує нардеп, він був поруч із екс-президентом до самого ранку. Щодо решти осіб на цій таємній зустрічі Добкін тільки відмахнувся – мовляв, прийде час і вони розкажуть самі.