Header Ads

 Борис Болотов

Помер депутат від "Свободи" після страшного побиття

7 серпня у Миргороді Полтавської області відійшов на той свій депутат від "Свободи" Олег Супруненко, який упродовж трьох тижнів боровся за життя після шокуючого побиття.
Про це повідомив лідер політсили Олег Тягнибок на своїй сторінці у Facebook.Пише 24tv.ua
За його словами, Супруненка звіряче побили невідомі, коли той повертався з роботи – сталося це о 1 годині ночі 12 липня.
"Нападники палицями завдали численних травм і переломів, вкрали особисті речі та документи. Знаючи Олега як послідовного активіста та борця з несправедливістю та місцевою мафією, ми переконані, що він став жертвою політичної розправи внаслідок депутатської діяльності", – підкреслює головний свободівець.
Крім того, він додав, Олег Супруненко захищав інтереси містян у Миргородській міській раді (був головою фракції ВО "Свобода", яка є в опозиції до провладної більшості), жорстко протистояв місцевому криміналу, а також був дієвим активістом і волонтером.
"Земля горітиме під ногами тих, хто позбавив маленького Олегового сина батька, а Україну – справжнього борця. Вимагаємо від правоохоронців якнайшвидшого розслідування справи! Ми зробимо все від нас залежне, аби винних було покарано!" – підсумував Тягнибок.