Header Ads

 Борис Болотов

"Кинули" на немалі гроші: Десятки киян "розвели" з путівками до Єгипту

Магай розповіла, що путівки купувала для двох дітей і мами. Всього вона заплатила 18,8 тисяч гривень. Такі дешеві путівки нібито були тільки для членів одного спортклубу, тому довелося заплатити ще 150 грн членського внеску, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.
Жінка, яка запропонувала такий «відпустку» - Катерина Тимченко - запевняє, що не знала про аферу. За її словами, путівки їй запропонував знайомий - Дмитро Гончар.
"Він колишній опер. Сказав - це бюджетні путівки, моя дружина працює в спортшколі, і вона може зробити хоч сто. Але закритий рот, не можна про це багато-кому знати. І я, кажу, нікому говорити не буду - тільки своїм", - розповідає киянка.
Вона знайшла серед знайомих і рідних більше 20 сімей охочих. "Давали мені гроші. І все. Я все передавала", - стверджує жінка.
У той же час Гончар заявив, що стався форс-мажор, і гроші він повернути не може. Також він написав заяву в поліцію про те, що йому погрожують невідомі. У спортклубі запевнили, що нічого не знають про шахрайство, а постраждалі об'єдналися і найняли адвоката.