Header Ads

 Борис Болотов

Чи подвояться тарифи "Київстару" після скасування старих тарифів і кого це торкнеться (відео)

Раніше ЗМІ поширили інформацію, що через нововведення мобільного оператора абонентам доведеться платити майже в два рази більше. Ця інформація викликала хвилю обурення і в соціальних мережах.
Мобільний оператор "Київстар" із 1 вересня відмовиться тільки від старих контрактних тарифних планів, кількість абонентів яких залишилося небагато і ці пакети є застарілими.

Про це повідомив президент компанії Петро Чернишов, передає "Інтерфакс-Україна".
"Це все контракт, це стосується 140 тис. абонентів, які у нас були на дуже старих контрактних тарифах, а зараз ми продаємо іншим контрактом лінійку. Ми просто закрили старі тарифи і дібрали найбільш близькі за цінами нові, а в них великий пакет 3G. люди отримали нові тарифи з величезними гігабайтами і новими послугами", - пояснив він.
Також у прес-службі оператора пояснювали, що відмова від низки тарифів викликана їхньою непопулярністю, у зв'язку з чим користувачі цих тарифів із 1 вересня будуть автоматично переведені на нові.
"Є низка застарілих контрактних тарифних планів, де умови не задовольняють актуальних потреб клієнтів. Ці тарифні плани не користуються популярністю, тому вони закриваються. Клієнтам запропонований перехід на актуальні тарифи з діючої лінійки, де більше мобільного інтернету, СМС і голосового трафіку", - говорили в "Київстар".


Раніше Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України розробила законопроект про обов'язкову реєстрацію абонентів мобільного зв'язку.