Header Ads

 Борис Болотов

Хіти тижня. "І вода виходить з берегів": Савченко зробила дивну заяву про ватажків "ЛДНР" Захарченка та Плотницького

Нардеп висловила думку, що ці терористи не є підконтрольними президентові Росії Володимирові Путіну

Нардеп України Надія Савченко пригадала свою зустріч з ватажком "ДНР" Олександром Захарченком та ватажком "ЛНР" Ігорем Плотницьким. Політик висловила думку, що ці терористи не є підконтрольними президентові Росії Володимирові Путіну. Про це нардеп розповіла в інтерв'ю виданню "Білоруський партизан", передають Патріоти України.

На запитання про те, чи Захарченко і Плотницький самостійні в своїх рішеннях, чи вони безпосередньо підпорядковуються Путіну, Савченко відповіла: "Та зустріч проходила без Путіна. Ми спілкувалися утрьох без сторонніх людей. У мене немає звички думати, що людина не самостійна".

"Вода виходить з берегів, коли її наповнюють чимось. Я впевнена, що навіть ті люди, які повністю залежні від когось, можуть виходити з-під контролю. Ми це спостерігали не раз. Наприклад, влада думає, що українці – бидло і стадо, що вони повністю підконтрольні. А потім починається Майдан, і виявляється, що це не так", – пояснила Савченко.

Водночас нардеп заявила, що вважає ватажків "ДНР" та "ЛНР" колабораціоністами. "Вони взяли в руки зброю і допомагають Росії руйнувати територіальну цілісність України. Є спеціальний термін – це колабораціоністи. Це зрадники, люди, що зрадили Україну", – сказала політик.