Header Ads

Українцям варто готуватися до різкого похолодання


Відомий український синоптик Наталка Діденко на персональній сторінці у соціальній мережі попередила своїх дописувачів про те, що на початку наступного тижня, 28 серпня, варто готуватися до суттєвого похолодання, про що 
інформує replyua.net. Експерт наголосила, що сьогоднішній та завтрашній дні у більшій частині регіонів України буде тепло та сонячно, температурний режим фіксуватиме комфортні показники + 24 + 28, у південній частині до +28 + 32 градусів. При цьому, пише синоптик, опади почнуться завтра на заході України, а ближче до вечора їх ванто очікувати і у північних областях, зокрема у Києві. А з понеділка похолоднішає майже на всій території України. 

«Зокрема, у перший робочий день на ступного тижня у західних та північних областях країни, а також у переважній більшості Центру країни (за винятком Дніпра), передбачається значне зниження температури повітря, до + 14 + 20 градусів, - йдеться в повідомленні синоптика. При цьому Діденко додала, що ввечері неділі мешканцям та гостям столиці варто чекати на грозу. 

«Кияни. Відпочивайте на здоров'я два дні, в суботу та неділю, буде тепла погода і без опадів. Проте завтра ввечері в столиці може піти дощ із грозою. Через це в неділю не затримуйтеся дуже довго на природі або за містом. З початком нового тижня в Києві очікується похолодання, - написала синоптик.