Header Ads

Казанський: дуже дивно, що про цю подію в ОРДЛО ніхто не повідомив


За словами журналіста Дениса Казанського зараз ОРДЛО перебуває у статусі «нічиєї території». Саме тому про новини звідти ми дізнаємось дуже рідко і з чималим запізненням, - про це новинному порталу
replyua.net стало відомо з матеріалів персональної сторінки оглядача в соціальній мережі.

Так, журналіст нагадує, що обговоренню масштабної пожежі, яка відбулась у Ростові і у якій постраждали більше сотні будівель, у соціальних мережах присвятили кілька діб. Натомість, пожежу в ОРДЛО, коли згоріли тридцять два житлових будинки, школа і поштове відділення, здається, ніхто і не помітив. А між тим, цей інцидент відбувся ще двадцять першого серпня, - зауважує блогер. У вогні постраждала половина селища Краснодарка, неподалік від Краснодону та кордону з Росією. За повідомленнями очевидців, вогонь якраз і прийшов з території РФ. Звісно, гасити його ніхто не поспішав – перші пожежна бригада прибула лише через двадцять хвилин, коли кілька вулиць встигли вигоріти дотла. Так само зрозуміло, що пожежних екіпажів не вистачало – довелось викликати вогнеборців аж із Луганська, який в п’ятдесяти кілометрах.

Особи, які іменують себе «місцевою владою», запропонували постраждалим переїхати до гуртожитку у Молодогвардійському, стан якого, м’яко кажучи, залишає бажати кращого. Люди відмовились і тепер проживають у родичів та знайомих. Звісно, ні про яку матеріальну допомогу чи компенсації не йдеться. Цікаво, що про цей інцидент ніхто не загадав – відтепер ОРДЛО всі сприймають як нічиє і нікому не цікаво що там відбувається, - зауважує Казанський.