Header Ads

 Борис Болотов

Затримано 42 людини: У Запорізькій області поліція запобігла захопленню підприємства

У місті Вільнянськ Запорізької області поліція запобігла захопленню підприємства. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції, передають Патріоти України.


У місцеве відділення поліції доставлено 42 людини, серед яких 32 жителя сусідніх областей і 10 жителів Запорізької області. З їх автомобілів вилучено зброю та боєприпаси. Група невідомих зібралася близько 16:23 в п'ятницю, 23 вересня, поблизу підприємства. Згідно з повідомленням, що надійшло в поліцію, вони стріляли з невстановленої зброї і намагалися проникнути на територію.

Із заявою в Вільнянське відділення поліції звернувся 35-річний житель однієї з сусідніх областей. За його словами, невідомий чоловік вистрілив в нього з гладкоствольної рушниці, в результаті чого одна дріб потрапила в ногу. На місці події і в автомобілях знайшли пристрій для відстрілу гумових куль Форт-12, пістолет Big bore, 50 патронів з гумовими кулями, мисливську рушницю Фабарм Спас і копію заочного рішення районного суду Дніпра. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) КК.