Header Ads

 Борис Болотов

"Миру не буде, буде перемога!": Українці обурені новим зухвалим вбивством наших бійців у зоні АТО

Волонтер Юрій Мисягін повідомив, що у зоні АТО сталася жахлива подія. Терористи нахабно порушили "перемир'я", один український снайпер загинув, ще чотири військових поранені. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Зайцево. Бой. Мои 2/300. У снайперов 1/200, 2/300. Несколько дней назад, когда на Светлодарской дуге 2 дня подряд лил дождь, a из-за такой погоды ночью, тепловизор работает не идеально , тоже были бои и противник подходил к одной из позиций 54-й бригады на расстояние 100 метров", - написав волонтер.
У мережі йдуть суперечки щодо точної кількості поранених та загиблих воїнів. Також люди пишуть, що ця подія, скоріш за все, покладе край виконанню режиму "тиші". "Таке нахабство та підступність терпіти не можна!", - пишуть користувачі соцмережі.
Зі слів українського політолога, який побажав залишитись невідомим (бо про таке зараз не хочуть говорити відкрито), зараз у суспільстві та в армії такий накал, що терпіти таку ситуацію ніхто більш не буде. Люди віддавали останні копійки на озброєння військових, а замість наступу ЗСУ отримали "розведення військ" та розмови про "мир з Донбасом".
На сторінках пересічних громадян у соцмережах можна побачити навіть такі коментарі: "Якщо держава не в змозі забезпечити перемогу, то до зброї візьмуться навіть жінки та діти, але ворога ми подолаємо. Миру не буде, буде перемога!". Нагадаємо, вже не один командир нашої армії висловлював незадоволення "об'явленням перемир'я", зважаючи на зухвалу підступність бойовиків на Донбасі.
Волонтери, які їздять на передову, кажуть, що бійці відступати не збираються ані на крок, бо вважають це зрадою українського народу. "Пробачати терористів ніхто не збирається", - цитують бійців у мережі. "Не треба боятися Європи та озиратися на неї - це вона боїться того, що втратить російський газ! А ми маємо думати про себе та свій народ, а не про чужий!", - коментують ситуацію на фронті у "Фейсбуці".
Спецкореспондент Анна Бондаренко