Header Ads

 Борис Болотов

Україна вимагає припинити «комедійний підхід» до режиму тиші на Донбасі

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив про необхідність припинити «комедійний підхід» до режиму тиші на Донбасі. Про це він сказав у Києві на спільному брифінгу з міністрами закордонних справ Німеччини та Франції Франком-Вальтером Штайнмайєром та Жан-Марком Еро.
 Пише zaxid.net

«Домовленість щодо припинення вогню, пов’язана з 1 вересня, і зараз ще один відповідний меседж та підтримка начебто російською стороною цих заяв. Для мене не існує ніякої окремої реальності в Донецьку і Луганську і те, що робиться на Донбасі – це виключно дії Росії. Тому, такий, я сказав би, комедійний підхід до припинення вогню, ми маємо його припинити», – заявив Клімкін, якого цитує УНІАН.

У свою чергу президент України Петро Порошенко на зустрічі з міністрами закордонних справ Німеччини і Франції заявив, що Росія не дотримується взятих на себе зобов’язань.

«"Росія не демонструє жодного прогресу у виконанні Мінських домовленостей, тому питання санкцій (проти Росії) є дуже важливим», – сказав президент України, якого цитує його прес-служба.