Header Ads

 Борис Болотов

Геращенко анонсував майбутнє звільнення суддів з Кропивницького

Народний депутат Антон Геращенко заявив, що буде ініціювати перед Вищою кваліфікаційною комісією суддів України звільнення двох суддів з Кропивницького. Він повідомив, що буде відстоювати питання звільнення суддів Олексія Галагана та Людмилу Ткаченко.
Новину передає «Преса України».

Геращенко відзначив, що причиною таких дій з його сторони стала поведінка Галагана. Так, суддя втікав від поліцейських, які затримали його під час водіння автомобілем у нетверезому стані. Сама ж Людмила Ткаченко повинна відповідати за винесення завідомо неправосудного рішення адже це вона повністю звільнила від відповідальності суддю Галагана попри наявність відеозапису, який доводить факт вчинення злочинів Галаганом.
«Готую заяву у Вищу Кваліфікаційну Комісію суддів з вимогою розглянути питання про звільнення двох суддів з Кропивницького. Першого - Олексія Галагана, за дії, не сумісні зі статусом судді - втечею від поліцейських після затримання у п'яному вигляді за кермом. Другу - Людмилу Ткаченко, за винесення завідомо неправосудного рішення про зняття всіх звинувачень щодо судді Олексія Галагана, незважаючи на наявність відеозапису, який доводить факт не покори законним вимоги патрульних поліцейських», - зазначив він.
Нагадаємо, раніше свідки проходження Галаганом тесту на алкоголь заявили, що він мав явні ознаки сп'яніння.