Header Ads

 Борис Болотов

Якщо Міші доведеться прорити тунель з Одеси до Тбілісі, то він це зробить і святкуватиме з нами перемогу", – дружина Саакашвілі про повернення чоловіка на батьківщину


На заході Грузії у місті Зугдіді кілька тисяч однодумців екс-президента Грузії, а нині голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі вийшли на мітинг. Саме там, дружина Саакашвілі та кандидат в мажоритарні депутати від Зугдідського району Сандра Руловс сказала, що невдовзі її чоловік повернеться до Грузії, передають Патріоти України з посиланням на Громадське.ua.
"Якщо Міші доведеться прорити тунель з Одеси до Сололакі (район в Тбілісі), то він це зробить і буде з нами, щоб святкувати перемогу", – заявила Руловс. Вона також зазначила, що все більше проникає в політику та намагається бути схожою на Міхеїла Саакашвілі, але їй до нього ще далеко, мовляв "Міша заздалегідь знає все, що станеться".
Варто зазначити, що вибори в Грузії мають відбутися 8 жовтня. Колишній прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі розповів, що політик не повернеться на батьківщину, де на нього чекає суд. А всі ці "заклики" необхідні для того, щоб команда не розбіглася.
Як повідомлялося раніше, сьогодні, 26 вересня, голова МВС Грузії пообіцяв заарештувати Саакашвілі у разі його повернення до країни. Про це заявив міністр внутрішніх справ республіки Георгій Мгебрішвілі. "Будь то Міхеїл Саакашвілі або будь-який інший громадянин, поліція буде діяти так, як визначено законом. Саме за передбаченими законом нормам ми будемо діяти, якщо в Грузію приїде Саакашвілі", - сказав він.
Як відомо, проти екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі в країні порушено чотири кримінальні справи. Йому загрожує до 14 років позбавлення волі.