Header Ads

 Борис Болотов

Фото шикарного застілля Плотницького підірвало мережу (ФОТО)

Користувачі соціальних мереж посміялися з шикарного застілля, яке ватажок терористичної «ЛНР» Ігор Плотницький влаштував для нового «громадянина республіки» - американського бійця змішаних єдиноборств Джеффа Монсона.
Новину передає «Преса України».
Так, відомий блогер Сергій Наумович опублікував у своєму мікроблозі відповідне фото Плотницького та Монсона. «Всього один кадр з життя простих людей у «ЛНР». А ви кажете, що там все погано», - іронізує блогер у підписі до знімка.
«О, це ж американець, справжнісінький, у нас в гадюкіному. Так, ану швидко все найкраще на стіл, це ж американець», «...в блокадному Ленінграді теж ікру їли урядовці», «Повісити б банер з цієї фоткою в Луганську і написати: «Глава» та «громадянин» «патякають» за «республіку», «У потного брат Мітька знайшовся?)», «Як приймають шахтарів з USA», - жартують у коментарях до фото користувачі соцмережі.
Нагадаємо, 10 вересня американський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Джефф Монсон отримав з рук ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького «паспорт» самопроголошеної республіки.