Header Ads

 Борис Болотов

В "ДНР" відправили на той світ відпускника з РФ, який погрожував викласти в мережу вказівки Генштабу ЗС РФ про обстріли цивільних позицій, - Дмитро Тимчук




В "ДНР" ліквідували російського військового Олексія Беданова, який погрожував оприлюднити в соцмережах шифротелеграми з безпосередніми вказівками Генерального штабу ЗС Росії продовжувати обстріли позицій Збройних Cил України і цивільних об'єктів на Маріупольському напрямку. Про це в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.
"Знайдений мертвим з двома вогнепальними пораненнями в потиличну частину голови російський військовослужбовець Олексій Беданов, що проходив "службу" в складі взводу радіозв'язку "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1-го АК ДНР "(Новоазовськ).
За свідченням "товаришів по службі", Беданов напередодні погрожував оприлюднити в соцмережах шифротелеграми з безпосередніми вказівками Генерального штабу ЗС РФ продовжувати обстріл позицій Збройних сил України і цивільних об'єктів на Маріупольському напрямку ", - повідомив він.