Header Ads

 Борис Болотов

Війна Гордєєва: "Їдеш у Крим? Все фотографуй: військову техніку, бази, радари"", - голова Херсонщини розповів, навіщо розвісив в області борди зі шпигунськими закликами


Українці, що їдуть відпочивати в окупований Крим, таким чином фінансують країну-агресора – Росію. Таку думку висловив в інтерв’ю виданню Новое время голова Херсонської області Андрій Гордєєв, передають Патріоти України.
Аби пояснити туристам всю небезпеку від візитів до анексованого Криму, обласна влада Херсонщини та громадські активісти нещодавно розвісили білборди із закликом шпигувати на окупованій території.
"Такі білборди є і в Херсоні, і по дорозі на Крим, там різні слогани. Зокрема, є заклик записувати, фіксувати все, що бачиш у Криму, та передавати до СБУ, - розказав Гордєєв. - Коли пояснюєш людям, що, їдучи туди відпочивати, ви, по суті, фінансуєте Росію, коли дискусійно це доводиш, багато хто змінює свої погляди, думку з цього приводу".
Голова Херсонщини також наголосив, що вже наступного року є плани зробити на території області "щось цікавіше, аніж просто білборди".