Header Ads

 Борис Болотов

Користувачів соцмережі обурило фото затриманого вбивці поліцейських (ФОТО)


Користувачі соціальних мереж активно обговорюють фото затриманого вбивці поліцейських.  У них викликало сумнів те, що затриманий чоловік насправді є вбивцею, якого зафіксували відеокамери.
Новину передає «Преса України».
Блогер Максим Іваніщев на своїй сторінці в соцмережі написав: «Ну що, б***ь, Пугачов? Доброволець, АТОшник? П***дляві пики, а не МВС і ЗМІ». Він також опублікував фото для порівняння.
Інші користувачі соцмережі пишуть: «Дивно... взагалі враження що на цих двох фото і на фото з камери на місці злочину... три різні людини», «За фото Пугачова ручаюся — на мій телефон зроблено»,  «Взагалі не те особа. 100500%»,  «Фінальна картинка у справі «Він чи не він?», «Він, але з урахуванням того хто стріляв, а не того чию фотку МВС опублікувало», «Він, з урахуванням середньої фотки у верхньому ряду», «А якість фоток на орієнтуваннях постійно така, що іноді здається, їх навмисне такими роблять», «На фото МВС він набагато молодше», «МВС опублікувало його фотку. Просто стару. Кажу ж - лінія волосся. Брови. Носогубні складки. Підборіддя. Пропорції черепа. Все збігається. Якщо уважно дивитися. А борода, зачіска... Це все міняється», «Це одне і теж обличчя. Чувак добре маскувався».
Нагадаємо, вранці 25 вересня у Дніпрі водій застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення. Згодом вона померла в лікарні під час операції.