Header Ads

 Борис Болотов

Турчинов повідомив про нову провокацію кремлівських ЗМІ проти нього

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що чутки про те, що він нібито в майбутньому буде призначений на посаду глави Міністерства внутрішніх справ, поширюются російською пропагандою.
Про це він написав у себе в блозі, новину передає "Преса України".
Він зазначив, що чутки те, що серед силових відомств існує протистояння - це спланована провокація з боку Кремля. Турчинов заявив, що російські ЗМІ не припиняють провокації проти українських силових відомств, щоб посіяти паніку і викликати обурення населення.
Турчинов нагадав, що коли екс-глава уряду Арсеній Яценюк йшов у відставку тоді кремлівські пропагандисти говорили про те, що його місце займе Турчинов. Глава РНБО заявив, що у російських пропагандистів нічого не вийшло, тому що українські державні сили проявили мудрість замість протистояння між собою. Турчинов нагадав, що політикам вдалося утримати ситуацію під контролем, парламентська коаліція була збереження, а новий уряд отримав відкориговану програму реформування країни.
Крім того, Турчинов закликав не вестися на провокації Кремля, який продовжує вести агресивну пропаганду щодо України у розпал війни на Донбасі.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11 вересня, на Київському бронетанковому заводі продемонстрували зразок нового бойового модуля під назвою "Вій".