Header Ads

 Борис Болотов

У Кличка догралися - "Кличко йде слідами Януковича - народ реально спалить це все!": Станція метро "Героїв Дніпра" тріснула навпіл, - соцмережі

Станція метро "Героїв Дніпра" тріснула навпіл. Про це написав на своїй сторінці у Facebook Костянтин Коваленко, передають Патріоти України.


"Дочекалися! І ось тепер вже це все переростає в реальну небезпеку життю людей. Якщо Віталій Кличко, Київрада чи хто завгодно, хто відверто охєрєл, не зупинить це будівництво і вона завалиться на голови людей – це буде найстрашніша трагедія Європи, яка була допущена через хабарництво", – пише громадянин.
Також Коваленко повідомив, що жителі Оболоні намагаються заснути під час вивантаження бетонних конструкцій, так як забудовник будує вночі.

"Кличко – мер, але боягуз, ведений капіталом. Арсен Аваков мовчить, хоча дзвонять йому кожен день.
Якщо це все не закінчиться і влада не зменшить апетити – народ реально спалить це все! Ви б чули про що тут говорять! Коли казнокради і корупціонери зажираются і ніхто не може їх заспокоїти – в руках у людей з'являються палиці й палаючі пляшки. Кличко йде слідами Януковича", – додав Костянтин Коваленко.