Header Ads

 Борис Болотов

Лукашенко розбурхав путінців жорсткою заявою на адресу Росії

Президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив невдоволення загальним розвитком відносин між Мінськом і Москвою.

Про це повідомляє прокремлівський сайт "РИА Новости".
Пише apostrophe.ua


"Ми телепнемся, вже кілька місяців не можемо домовитися щодо ціни на газ. У зв'язку з цим Росія знизила постачання нафти в Білорусію. Ми це сприймаємо як тиск на Білорусію, але тиску я не потерплю і білоруси теж", — сказав Лукашенко.

За його словами, білоруські "товари при постачанні в Росію блокуються, особливо продукти харчування, які Євросоюз закуповує і готовий закуповувати, але в Росії вони чомусь неякісні". Лукашенко додав, що порівняно з минулим роком товарообіг між Білоруссю і РФ скоротився на 10%.

Слова Лукашенка викликали хвилю уїдливих коментарів з боку адептів політики президента Росії Володимира Путіна.

"Єстестно... ви як "вірні союзнички" все більше і більше на шию сідайте... Хочете все нахаляву і побільше... а Крим досі не визнали... Так що їжте що подають... Не подобається "вэлком" в чергу за украдиной....", "Бабло скінчилося чи що? :) У мене Дежавю добродії...", "так не створюй проблем, поверни борги і не кради", "Чим більше труднощів у РОСІЇ, тим більше халявщиків під виглядом "друзів" та інших "партнерів"! Дружбою поторгувати - святе діло", "Півроку я робив пост, що білоруси заразилися у хохлів, - чим слов'янський народ на південь живе, тим більше халявних генів в ньому присутня", "Як завжди у батька: як тільки вибори в Білорусі проходять, відразу починається "накат" на Росію, залякування Європою .... А ти їм потрібна? Запитай у шоколадного сусіда як йому живеться в Європі....", - пишуть путінці.