Header Ads

 Борис Болотов

Серед окупантів паніка: Керівництво "молодої республіки" заявило, що Моторолу ліквідували українські диверсанти


Ватажок банди бойовиків "Спарта" так званої "ДНР" Арсен Павлов з позивним Моторола був убитий в Донецьку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на так зване "Міноборони" "ДНР".
"За попередніми даними Моторола загинув в результаті терористичної роботи української ДРГ. При поверненні додому в ліфті спрацював дистанційний вибуховий пристрій", — йдеться в повідомленні.
Інформацію про загибель бойовика підтвердив заступник голови СБУ Юрій Тандіт.
"Можу підтвердити інформацію, про яку говорять зараз ЗМІ, про вбивство Арсена Павлова, — сказав Тандіт в ефірі "112.ua" і додав: — Я можу підтвердити інформацію, що людина, яка скоювала злочини проти цілісності України і фактично була нами оголошена в розшук, вбита сьогодні в житловому будинку".
Відомий український журналіст Денис Казанський посміявся в Facebook над черговою "диверсією" ЗСУ і зазначив гумор, з яким президент РФ Володимир Путін підійшов до проекту "ЛНР-ДНР" на Донбасі.
"Знову ця невловима українська ДРГ))) А Володимир Володимирович все таки великий жартівник. Спочатку придумав героїв Новоросії, потім всіх їх перевалив", — написав він.