Header Ads

 Борис Болотов

"Уточняю по поводу супруги и ребенка": Гіркін поділився подробицями щодо того, що сталося з родиною Мотороли


Колишній лідер бойовиків так званої "ДНР" Ігор Стрєлковв (Гиркин) навів подробиці вбивства в окупованому Донецьку одного з ватажків бойовиків, росіянина Арсенія Павлова на прізвисько "Моторола". Про це Стрєлков написав на своїй сторінці в соцмережі "Вконтакте", зазначивши, що також, ймовірно, загинули дружина і дитина Мотороли, передають Патріоти України.
"Уточнюю з приводу дружини і дитини. За деякими даними - їх підірвали разом з Арсеном. Але поки немає підтвердження. Ще дві з невеликим години тому Арсен був в "Однокласниках", - написав Стрєлков.

У коментарях до запису також наводять інформацію з місця події. "Оксана, сусідка Мотороли (Челюскінців 121, фактично той же двір, де я сам жив у Донецьку) повідомляє:"...з квартир не випускають, що відбувається не бачимо. час близько 20. вибухнув ліфт, руйнування з 3 по 6 поверх".
"[Двір] оточили, бтр стоїть, швидка, жінка репетувала матом довго на охорону. Бігають, намагаються відкрити ліфт, його заклинило між поверхами!", - йдеться в коментарі. Нагадаємо, про загибель Мотороли з посиланням на свої джерела вже повідомили деякі російські ЗМІ.