Header Ads

 Борис Болотов

Жахлива стихія: У Одесі сильний шторм навіть спричинив запізнення торгових судів (фото, відео)


Одеситів зненацька застав шторм. Жителі міста почали ділитися фотографіями та відео, на яких зафіксовано негоду. Сильна буря спричинила затримки розвантаження торгових судів. Синоптик вже оцінила ситуацію з погодою до кінця тижня. Новину повідомляють 
Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".
Місцеві жителі заявили, що цей шторм один з найбільших, що їм доводилось бачити за життя. Через те, що Чорне море сильно розбушувалось, торгові суди заходять в Одеський порт із запізненням. В мережі вже з’явились перші фото та відео негоди. Деякі одесити навіть наважились скупатися у морі, незважаючи на небезпечні хвилі. Тим часом, синоптик Наталка Діденко зазначила на своїй сторінці у соцмережі, на яку погоду варто очікувати українцям найближчим часом.
За її словами, по всій території країни будуть спостерігатись сильні вітри. Морозно буде на сході України, дощі пройдуть - на заході. Діденко пояснила, що завтра, 26 жовтня, прийде атмосферний фронт, а разом з ним - похолодання, дощі, сильні дощі. Така погодо буде на заході та півночі. На півночі також пройде мокрий сніг.
«Дощ також ймовірний в Одеській області та на Вінниччині. На решті території буде сухо. Температура повітря завтра - аll inclusive. Тобто, на сході вночі 1-5 морозу, вдень на Закарпатті та в Криму +12 градусів, скрізь похолодає до +2+7 градусів», - зазначила синоптик. Вона також спрогнозувала, що 28 жовтня буде сухо, а на вихідних, 29 та 30 жовтня, очікуються опади та вітер.