Header Ads

 Борис Болотов

Озброєні нападники вкрали у Кардашян прикраси на декілька мільйонів євро

Після нападу озброєних людей на Кім Кардашян, у телевізійної зірки вкрали дорогоцінні коштовності на мільйони євро. Про це заявила французька поліція.

Новину повідомляє NDTV. Передає «Преса України».

Сьогодні, 3 жовтня, поліція Франції надала перші коментарі з приводу збройного нападу на зірку реаліті-шоу Кім Кардашян.

Стало відомо, що її пограбували. Зловмисники, які були одягнені у поліцейську форму, привласнили декілька мільйонів зірки. Зокрема, це були дорогі ювелірні вироби.

За даними поліції, точна вартість вкраденого уточнюється. Однак, британське видання The Daily Mail вже зазначило, що вона сягнула £8,5 млн. Представники поліції також встановлюють чи саме пограбування було мотивом зловмисників. Нагадаємо, інцидент трапився в одному з готелів Парижу. Наразі знаменитість знаходиться у безпеці. Її життю нічого не загрожує.

За попередніми даними, Кардашян сильно вражена пережитим. Її чоловік, репер Кані Вест, який на момент інциденту перебував на фестивалі у Нью-Йорку, перервав свій концерт у зв’язку «із сімейною надзвичайною ситуацією».