Header Ads

 Борис Болотов

І вимова краща, ніж у Порошенка: Учителька із Закарпаття на зустрічі з Президентом звернулася до нього англійською

Петро Порошенко зустрівся з переможцями всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» з нагоди Дня працівників освіти. Про це повідомляє офіційний сайт президента України, передають Патріоти України.

Глава держави привітав вчителів зі святом, побажавши миру, здоров’я та нових здобутків та вручив відзнаки про присвоєння почесного звання «Заслужений вчитель України» - учителю історії Городищенського економічного ліцею у Черкаській області Олені Бурлаці, учительці математики школи №4 міста Гайсин у Вінницькій області Ользі Костенко, учительці англійської мови Берегівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням англійської мови у Закарпатській області Віолетті Македон та учителеві предмета «Захист Вітчизни» Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Юрію Поповичу.
У свою чергу, Віолетта Македон на англійській мові звернулася до Президента, зазначивши, що Петро Порошенко перший глава нашої держави, який вільно спілкується англійською. Вона подякувала за ініціативи оголосити 2016 рік - роком англійської мови та Go Global. «Це чудова річ, бо активізувалася робота і батьки зацікавилися – створюються студії, школи, розмовні клуби. Поле діяльності ми розширюємо», - сказала вона. У той же час, Віолетта Македон наголосила на необхідності реформування системи освіти, щоб навчити учнів застосовувати на практиці отриманні знання.