Header Ads

 Борис Болотов

У Міноборони РФ запропонували скоротити витрати на похорони Путіна

У Міністерстві оборони Росії запропонували скоротити розмір витрат на похорони перших осіб країни. Так, вартість поховання російського президента може бути зменшена на 40%.
Про це повідомляють російські ЗМІ, новину передає «Преса України».

Раніше оборонне відомство пропонувало витрачати на похорони президента до 1,2 млн рублів (близько $19 тис.), тепер «похоронний бюджет» хочуть скоротити до 706 тис. рублів ($11 тис.). Разом з тим, суму витрат на надгробні споруди для глав держави вирішили скоротити лише на тисячу  рублів, тратити на це пропонують 3,9 млн рублів ($63 тис.).
Для поховання прем’єра та міністрів Міноборони пропонує брати з бюджету від 369 до 483 тис. рублів. Для працівників органів внутрішніх справ, МНС, Федеральної служби виконання покарань та військовослужбовців хочуть виділяти від 322 до 436 тис рублів.
Нагадаємо, перед виборами до Державної думи Росії, які проходили 18 вересня, харківські активісти«поховали» російського президента Володимира Путіна. Таким чином люди висловили свій протест у зв'язку з проведення російських виборів в окупованому Криму.